ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/Dipach & Delivery - SHOP

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
GR/EN
Because HEALTH  is about the way you Eat, Think, Move, Relax and Love.
Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ
A
Επιστροφές     
Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα μας. Παρ' όλα αυτά, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Δυνατότητα επιστροφής υπάρχει μόνον, κατόπιν συνεννόησης, στην περίπτωση που το βιβλίο είναι κακέκτυπο (ελαττωματικό), και σε αυτήν την περίπτωση αντικαθίσταται. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση βαραίνουν τις Εκδόσεις Ίκαρος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση: Βουλής 4, 105 62, Αθήνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

   Αποστολή
Όροι αποστολής

  • Ελλάδα
Χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για την προετοιμασία των παραγγελιών και επιπλέον 1-2 εργάσιμες ημέρες για την παράδοσή τους. Θα λάβετε email ειδοποίησης σχετικά με την εκπλήρωση της παραγγελίας σας. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της ACS courier.

Για παραγγελίες άνω των €30,00 η αποστολή γινεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μέχρι €29,99 το κόστος αποστολής είναι €3,50 για όλη την Ελλάδα.

Παραδόσεις γίνονται τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες. Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις ημέρες αργίας και Σαββατοκύριακα.

  • Εκτός Ελλάδας
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της DHL courier. Οι αποστολές στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με τα ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής, βάση του τιμοκαταλόγου χρεώσεων των ΕΛΤΑ:Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα και εμφανίζονται πριν την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολή τους και οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από τους χρόνους των ΕΛΤΑ αλλά και των ταχυδρομείων της εκάστοτε χώρας.

E
&
ON INSTAGRAM
@1+2Health
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
f
Facebook
p
Pinterest

YouTube
Sign up to our newsletter >
Tip
1+2 HEALTH
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Site by Optimedia Interactive Systems
This website uses WordPress CMS and the jQuery framework.
Εmail: hello@oneplustwohealth.com
Τηλέφωνο: 210 6927506
1+2 Health 2018. All rights reserved.
Do more about living well >>
Επιστροφή στο περιεχόμενο